Klubmesterskabet i Jelling Golfklub er nært forestående, og traditionelt er det en fejring af klubbens dygtigste udi golf. Men i Jelling Golfklub vil vi mere end det. Vi vil fejre det interessefællesskab, som alle medlemmerne er del af, og derfor har vi iværksat flere tiltag, der skal gøre oplevelsen af klubbens mesterskaber endnu mere tillokkende.
Alle medlemmer er velkommen til at deltage. Klubmesterskaberne afvikles i weekenden 25. og 26. august. Der er 12 forskellige rækker at deltage i, fra junior til superveteraner, og der bliver både kåret netto- og brutto. Det betyder, at alle har en mulighed for at vinde deres række og få navnet på tavlen. Tilmelding er gratis og sker via golfbox. Der er sidste frist for tilmelding den 22. august kl 12.
”Turneringen er i år tilrettelagt sådan, at alle deltagerne har en fair chance for at blive klubmestre, fordi der både spilles netto (med handicap), inddelt i aldersgrupper og brutto (uden handicap). Desuden tilbyder vi forskellige aktiviteter i klubben, der skal øge vores oplevelse med golf og fællesskabet omkring vores yndlingssport”, fortæller klubbens cheftræner Rasmus Baun Norup.
”Søndag over middag sætter vi ekstra gang i festen, for der starter Par 3 turneringen, hvor man kan deltage, uanset om man har været med på stor bane, om man er ny eller øvet i golfsporten. Der arrangeres også short game mesterskab, og så tænder vi op i grillen på terrassen, hvor man kan få stillet sulten i hyggeligt selskab”, fortæller Rasmus Baun Norup, og tilføjer, at det ikke kræver tilmelding på forhånd at deltage i kortbanekonkurrencerne.
”Vi håber at kunne tiltrække alle medlemsgrupper til vores klubmesterskab, for vi kender jo alle fornemmelsen af at være med når det gælder og dele de gode golfoplevelser. Det er vigtigt for Jelling Golfklub, at vi deler glæden ved golf. Så det handler ikke bare om at vinde, men i allerhøjeste grad om at deltage”, siger golftræneren, der sammen med turneringsudvalget arbejder for at forny traditionerne omkring klubbens mesterskabet.

TILMELD DIG HER: