Velkommen til eliteafdelingen i Jelling Golfklub

I Jelling Golfklub har vi eliteafdeling, hvor vi lægger vægt på både det sportslige og et godt socialt sammenhold. Alle med et handicap under 12 er velkomne til at deltage i eliteafdelingens fælles aktiviteter.
For at være en del af eliteafdelingen skal du om muligt prioritere at deltage i holdkampene.

Vi har i 2022 to herrehold – et i 3. division og et i 4. division.

Træning

Elitetræningen foregår onsdage fra kl. 18-19 og består primært af holdtræning med fælles aktiviteter. Det er muligt at få individuel træning efter aftale med træner Rasmus Baun.

Elitetouren

I løbet af sæsonen spilles en række interne eliteturneringer, hvor der dystes om mindre præmier og en gennemgående turnering. Tilmelding foregår i golfbox.

Holdkampe

Kampene i danmarksturneringen ligger på følgende datoer:

7. og 8. maj

18. og 19. juni

13. og 14. august

3. divisionsholdet er i pulje med Give, Stensballegård og Åskov
4. divisionsholdet er i pulje med Vejle, Vejen og Brejnholtgård

Holdende udtages ca. 10 dage før kampene af trænerne.

Tilskud til deltagelse i turneringer

Alle elitespillere med et handicap under 5 kan få op til 1000 kr. refunderet ved deltagelse i eliteturneringer i løbet af sæsonen. For juniorer der deltager i junioreliteturneringer er handicapgrænsen 10. Kvitteringer afleveres i klubben, hvis opkrævningen ikke sendes direkte til klubben.

Brug af Trackman-studiet

Elitespillerne kan benytte trackmanstudiet gratis i ydertimerne. Dvs. før kl. 9.00 om morgenen og efter kl. 21 om aftenen. Herudover er det til rådighed ifm. træningen om onsdagen.

Ydertimerne kan bookes ved henvendelse til Rasmus. Gerne et par dage før.

Hjælpere til juniortræning og kvindegolf

Elitespillerne må meget gerne hjælpe til i klubben. Specielt er der brug for hjælpere om mandagen. Her er der juniortræning fra 17-18 og igen fra 18-19. Desuden er der kvindegolf fra kl. 18-19. Kan I hjælpe må I meget gerne kontakte Rasmus, som sammen med Thomas vil sørge for at der bliver lavet en turnusplan.