Velkommen til Eliteafdelingen i Jelling Golfklub

Velkommen til Elitesiden

I Jelling Golfklub har vi en stor Elitetruppe med ca. 40 herre- og dameelitespillere, der repræsentere klubben i 2, 3, 4 og 5 division.

Elitetruppen har træning Tirsdag fra. 17:00 – 19:00.
Futureteam Jelling spillere har træning sammen med eliten.

Som de færreste har netop Jellings Elitehold det privilegie, at vi afholder vores egen gennemgående eliteturnering, der ikke mindst holder formen i top, men også giver mulighed for at teste spillet af inden vores vigtige divisionskampen.

Danmarksturneringen 2019

Sæsonens divisions golf er nu overstået med blandede resultater.

2. division herre

For herrerne i 2 division skulle der mere eller mindre 2 sejre til i sidste weekend for ikke at skulle rykke ned. Med en 12-6 sejr hjemme mod Vejle Lørdag skulle der blot uafgjort til i Horsens for at sikre en plads i 2 division til næste år. Foursomes har drillet os i de tidligere matcher, men vi får kæmpet os til 5-1. Midtvejs i singlerne så det meget tæt ud og spillerne skulle ud til nogle af de sidste huller for at afgøre matcherne. Alle gjorde et kanon stykke arbejde og vinder 10-8 hvilket faktisk gør at vi ender som nr. 2 i puljen. STÆRKT!

4. division herre

For herrerne i 4 division skulle der 2 storsejre til i weekenden for at have en minimal chance for overlevelse. Lørdagens kamp ender desværre 6-6 mod puljevinderen fra Breinholtgaard, hvilket betød at søndagens kamp var ligegyldig. Resultatet ude mod Aabenraa skal vi heller ikke snakke mere om. Det bliver desværre nedrykning for denne gang og en tur i 5 division til næste år.

Kval rækken herre

For herrerne i kval rækken var det mere spændene da det kun var 2 point der skilte første og sidste pladsen. Det var altså muligt at vinde puljen med en storsejr i Juelsminde efter det flotte resultat 6.5-5.5 mod Stensballegaard hjemme. Desværre var Juelsmindes hjemmebanefordel lige lidt for stor en opgave for det unge talent hold, og vi ender derfor sidst i puljen, men med tanke om at det kunne have gået begge veje i denne weekend.

Kval rækken damer

I damerækken var der faktisk mulighed for at vinde puljen da vi var lige med Herning. Dog havde vi pga flytning af kampe 2 ude bane matcher. Lørdag var det mod Herning hvor damerne kæmpede flot, men måtte se sig slået af et stærkt Herning hold. Søndag gik turen til Aalborg hvor vi desværre også tabte. Flot kæmpet! Vi tager en tur mere i kval rækken i 2020.