Jelling Golfklub har succes med et særligt tilbud til medlemmer af Ældre Sagen i Vejle Kommune; ”Prøv golf sammen med ligesindede – en gang om ugen og til en favorabel pris!”

Initiativet er efter to gentagelser blevet en stor succes – deltagerne har fået testet både golftalent, snakketøj og lattermuskler i et forløb over et par måneder.
Ud af forårets 12 deltagere har de ni valgt at melde sig ind i Jelling Golfklub og fortsætte golfspillet.

Derfor fortsætter Jelling Golfklub og den lokale afdeling af Ældre Sagen samarbejdet, der både byder på motion, frisk luft og hyggeligt samvær i rigelige mængder.

Bestyrelsesmedlem Ivan Thorsen fra Jelling Golfklub fortæller, at medlemmer af Ældre Sagen kan spille golf hver mandag formiddag med efterfølgende kaffe og hyggeligt samvær i en 3 måneders periode med opstart mandag, den 7. august kl. 9:00 i Jelling Golfklub for kr. 300,00. Træningsanlægget, Par-3-banen og klubhuset vil være åbent for deltagerne i alle øvrige dage 24-7.

Mandagsprogrammet består af én times undervisning og 2 timers spil på par-3- banen under kyndig instruktion og ledelse af klubbens træner og en team af frivillige hjælpere, og efter golfen er der hyggeligt samvær, og klubben stiller golfgrej og bolde gratis til rådighed hele ugen igennem.

Formanden for Ældre Sagen i Vejle-Jelling Gunni Højvang er meget begejstret for tilbuddet til sine medlemmer, og han opfordrer alle til at hanke op i sig selv og melde sig til dette enestående tilbud fra den 7. august.

Du finder mere om Jelling Golfklub på www.jellinggk.dk