VW/Skoda har atter indgået samarbejdsaftale med Jelling Golfklub om klubbens åbningsmatch lørdag den 20. juni 2020. (Tidsrummet 09:00 -> 17:00)

 

Åbningsmatchens sene placering skyldes jo naturligvis de forsamlingsrestriktioner som Covid19 har medført.

 

Åbningsmatchen har igen i år navnet “VW/Skoda-matchen”. Det er Volkswagen Vejle, der står bag ved aftalen. Salgschef, Kim Petersen udtaler: “Vi havde en god oplevelse i 2019 med Jelling Golfklub, hvor mange af vores gode kunder i Jelling og omegn kiggede forbi. Det gælder kunder til både VW- og Skoda-modellerne. Det var spændende at fremvise forskellige VW-/Skoda-modeller i områder ved klubben, så det gør vi gerne igen. Vi håber, at der kommer mange borgere ned til Jelling Skov for at se det forskellige udbud af vores biler i Jelling Golfklubs flotte omgivelser.”

 

Golfbanens hul 10 ligger lige hvor Skovgade deler sig kun få hundrede meter syd for byen – altså i gåafstand. Her vil bilhuset præsentere en del biler og man kan få en god bilsnak samtidig med at klubbens spillere slår til golfboldene tæt ved bilerne.

Der vil også være udstillet biler ved Golfklubbens klubhus.

 

Jelling Golfklubs klubmanager, Rasmus Baun, siger: “Det er glædeligt at det spændende samarbejde med VW/Skoda forsætter her i 2020. Det var første gang i 2019, at åbningsmatchen præsenterede en biludstilling. Når det nu er 2. år i træk, er det næsten en tradition, i alle tilfælde en tilbagevendende begivenhed, som vi glæder os meget til i klubben”

 

Både Volkswagen Vejle og Jelling Golfklub ser frem til mange besøgende på denne lidt alternative bilmesse i den frie natur ved Jelling. At åbningsmatchen først bliver i juni i år, betyder et lunere vejr, sikkert en flot sommerdag med god golf og flotte nye biler.

 

Yderligere oplysninger:

Salgschef, Kim Petersen, Volkswagen Vejle, tlf. 2362 6936

Klubmanager, Rasmus Baun, Jelling Golfklub, tlf. 2040 7827

Tilmeld dig direkte HER

 

M.v.h..

Sponsorudvalget – Jelling GK

Frans Andersen.

40911974