Nyt fra Keeperne!

Nedenstående lidt nyt om hvad der sker ovre hos os i greenkeepergården – god læselyst 🙂

BANEN:
En tør og forholdsvis varm februar med forårsstemning er desværre blevet afløst af en MEGET våd start her i marts. Vi var så småt begyndt at få en jordtemperatur, hvor græsset starter væksten og maskinerne blev kørt i stilling. Desværre er banen nu så våd, at vi ikke kan komme igang med græsplejen, så nu venter vi på tørvejr og lidt højere temperaturer 😉

Så snart vi kan færdes ude på banen igen, så starter vi op med at få klargjort hele banen til åbning.

PROJEKTER:
HUL 8:
Rækværket ved søen på hul 8 er meget medtaget og råddent. Dette har medført sætninger og jorden er ved at “skride” i søen. Der er indgået aftale med Vejle spildevand om en renovering, som vil opstarte snarest – info vil følge, når vi ved mere.

HUL 15:
Vi har haft en del udfordringer med vand på og omkring herreteestedet på hul 15, som primært skyldes trykvand nedefra. Da området ved hul 15 er udlagt som “beskyttet natur” har vi i samarbejde med Vejle kommune lavet en plan for en lidt mere omfattende renovering. Dette vil indebære, at teestedet bliver totalrenoveret med et bærende drænlag og afsluttet med muld samt rullegræs. Derved hæves teestedet ca. 30-40 cm og vandet vil kunne løbe væk ud i engen gennem det drænende lag. Arbejdet går igang, når der er tørt nok til at vi kan komme derned med lidt større maskiner, da der skal tilføres en del materiale – forhåbentligt primo april. Mere info vil blive udsendt når vi ved mere.

Hvis vejr og andet flasker sig, så påregner vi, at de nye teesteder på både hul 7 og 15 kan tages i brug ultimo maj.

BEMANDING 2019
Jeg er rigtig glad for at kunne informere om, at vi nu har en fuld bemanding klar til 2019 og I vil kunne komme til at støde på 3 ny ansigter på banen.

Udover Anette og Robert som I kender fra sidste sæson, så er Allan startet i greenkeeperstaben pr. 1/3. Allan har en lang erfaring som både greenkeeper og mekaniker i både Great Northern, Vejle, Kellers park og Stensballe. Allan har tidligere været ansat kortvarigt i 2017 inden han drog videre til Great Northern. Han er midt i 30’erne og bosat i Børkop.

I vil også kunne komme til at støde ind i Marcus i den kommende sæson. Marcus er kendt i klubben som en ivrig junior- og elitespiller og har en stor passion for golfspillet. Efter endt efterskoleophold vil Marcus starter som greenkeeper-elev pr. 1/7 og kan se frem til at blive udlært som greenkeeper i løbet 2022. Marcus er på vej mod de 17 år og bor i Jelling.

Sidst men ikke mindst, så kan I også se frem til at møde Claus. Som klub og arbejdsplads har vi også et ansvar overfor det omgivende samfund og vil vi gerne række ud og være med til at skabe muligheder for folk. I den forbindelse har vi indgået en aftale med Vejle kommune vedr. arbejdsprøvning af Claus. Claus vil i første omgang hen over de næste 14 uger komme ca. 9 timer om ugen og hjælpe til i greenkeeperstaben. Claus er 52 og fra Vejle og han har tidligere spillet golf.

Jeg håber I som medlemmer vil tage godt i mod de nye ansigter, når I møder dem på jeres runde 🙂

Jeg og den øvrige stab glæder os RIGTIG meget til vi for alvor skal igang og jeg ser frem til de muligheder de ekstra hænder giver ift plejen af banen fremadrettet.

Med håbet en rigtig god sæson 2019 ⛳️👍🏌🏽‍♂️. 
#KEEPERNE
Lars — 

følte sig motiveret.50Du, Robert Skovbakke Baltzersen, Andreas Svane Jørgensen og 47 andre