Sidste dag for Robert og Grethe

Så kom dagen. I starten af August måned meddelte Robert at han havde fået tilbudt job i Føtex, et job som harmonerer mere med Robert og hans familie. Jeg vil lyve hvis jeg ikke lige skulle vænne mig til tanken om en ny makker, men samtidig er det vigtigt for mig at udtrykke fuld forståelse for Roberts beslutning. Robert har trådt sin første golfsko i Jelling og har gennem de sidste 10 år udviklet sig utroligt meget både som golfspiller men også som menneske..

Det bliver dog ikke et helt farvel til Robert. Han vil stadig være medlem hos os, og deltage på eliteholdet, hvor han efter eget udsagn får mere tid til hans eget golf nu. (det glæder vi os til at drage nytte af på holdet).

Robert har været vellidt i hele klubben og jeg lover vi vil nok skal finde en god afløser for Robert.

Husk når i møder Robert i fremtiden at han ikke længere er ansat, men at han er et JGK medlem ligesom jer alle andre.

Nåede i ikke at sige tak for en god sæson til Robert kan jeg da opfordre til at deltage i Løvfaldmatchen på Søndag, hvor jeg har hørt rygter om at Robert deltager 

Alt muligt held og lykke til dig Bobs..

Men som om det ikke var nok med et farvel, så havde vores trofaste rengøringsdame igennem 10 år, Grethe Uth også sidste dag idag, efter at have sørget for at klubhuset har været rent og fint at komme i.

Vi glæder os til at se Grethe noget mere på golfbanen i 2020..

Nye ansigter i klubben.

I oktober måned vil i møde 2 nye ansigter i klubhuset.

Marie vil være at finde i shoppen og på kontoret i dagtimerne i oktober.

Dorthe Kopp er fremover ansat til at komme 3 dage i ugen og hjælpe med at holde klubhuset i fint og ordentligt.

Byd dem begge velkommen

Mvh Rasmus