Kære alle

Som opfølgning på bestyrelsens mail fra den 13. marts kommer her en opdatering set i lyset af de seneste stramninger fra regeringen samt anbefaling fra DGU.
Vi ser os desværre nødsaget til at lukke 18-hullers banen, par 3 banen og alle faciliteter omkring klubben fra i morgen onsdag den 18. marts til og med søndag den 29. marts.
Rasmus og Christian er sendt hjem, men keeperne fortsætter arbejdet med at gøre banen klar. Det gør de under skærpede omstændigheder, så de ikke samles i keepergården, rengøre maskiner efter brug, og holder afstand til hinanden. De er her kun fordi deres funktion er kritisk for golfklubbens overlevelse. Det betyder også, at man skal undlade at tage kontakt, hvis man møder dem på en gåtur. En vinken er fin.
Vi vil fra golfklubbens side gøre alt, hvad vi kan for at følge regeringens anbefalinger, men vi har brug for jeres hjælp til at få det til at ske. Uden jeres hjælp og opbakning er det lige meget, hvad vi gør.
Dette tiltag er sat i verden for at passe på hinanden og få knækket smittekæden, så vi kan få vores hverdag tilbage, og undgå at mennesker dør af denne rædselsfulde sygdom.
Vi beklager selvfølge at skuffe alle, der bare gerne vil ud og spille lidt golf, hvor det vigtigste i verden er at få en lille rund bold ned i et hul. Hvor man kan glemme alle andre ting, og bare nye tilværelsen.
Vi håber, at I har forståelse for vores skærpelse og at I ser det her som en beskyttelse af jer og ikke som en gene. Golf er fedt og vi elsker det alle sammen, men det er ikke nødvendigt at spille golf.
Kan I passe rigtig godt på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Jelling Golfklub