Banestatus

 

Med en af de vådeste maj måneder nogensinde, så begynder vandmængderne nu at sætte nu sit tydelige præg på banen. Flere huller er nu så våde, at vi ikke kan klippe dem og færdes med vores maskiner. Derfor har vi også lukket for golfbiler og personbefordrende køretøjer til og med søndag d. 30/5 og vi vurderer situationen igen mandag morgen.

 

Vi lukker herretee på hul 16 og flytter midlertidigt tee 60/56 op på det forreste teested. Da vi har huller vi ikke kan få klippet optimalt, så kan vi desværre heller ikke levere den klippekvalitet vi gerne vil. Vi kan heldigvis komme rundt til alle vores greens og de tager ok imod vandet. Men på enkelte huller kan vi ikke klippe fairways og semirough, hvorfor græsset vi blive uhensigtsmæssigt højt. Heldigvis ser vejrudsigten lovende ud fra weekenden og vi forventer at vi kan begynde at klippe hullerne ned igen fra næste uge. Men de næste 14 dage til 3 uger kommer vi til at ”kæmpe” med en masse afklip. De våde huller drejer sig især om plateauet på hul 5 og hullerne 7-8-14-15 og 16.

 

Vi vil også opfordre kraftigt til at benytte bærebag de næste dage og hen over weekenden, hvis I har mulighed for det og holde jer i god afstand fra vores forgreens og greenområder.

 

Vi beklager de følgevirkninger den megen vand får på udtrykket på banen de næste uger, men vi gør alt hvad vi kan få holde græsset nede – Ja og så glæder vi os over vi kigger ind i en tør og solrig periode – det trænger vi til 😊

 

Træd varsomt derude.

#KEEPERNE