Kære alle

Det er med stor beklagelse, at jeg tirsdag den 25. juni modtog Kristoffers opsigelse.
Kristoffer har fået al sin golfopdragelse i Vejle, og når muligheden var der, var det nærliggende for Kristoffer, at søge jobbet som chefgreenkeeper i Vejle, så det har han gjort.
Han har desværre også fået jobbet, så vi må sige farvel og tak for denne gang den 10. august 2018.
I bestyrelsen arbejder vi videre på, at få det bedste ud af en situation, der så afgjort kunne være bedre. Når vi ved mere, vil vi dele denne viden med jer.

Kristoffer har været rigtig glad for at være i Jelling Golfklub, og tager mange gode oplevelser og meget læring med sig, så der er ingen sure miner eller smækken med døren fra nogens side. Og det er vigtigt.
Banen har fået et løft under Kristoffers ledelse, og den skal vi afgjort bygge videre på, så vi sikrer den gode oplevelse i Jelling Golfklub.

Kristoffer har også en hilsen, han gerne vil dele med jer:

Til Jelling Golfklub
Det er med stort vemod, at jeg har valgt at opsige min stilling som chefgreenkeeper i Jelling Golfklub!
Jeg har gennem min tid i klubben, følt mig godt tilpas og godt behandlet, både af bestyrelsen og af medlemmerne, og jeg har elsket at komme på arbejde hver dag!
Der har siden dag et været stor tiltro og opbakning, til de beslutninger jeg har taget. Tak for det!
Jeg havde forventet at blive i klubben nogle år endnu for at fortsætte den udvikling af banen, som vi er rigtig godt i gang med.
Nu er der imidlertid dukket en stor personlig karrieremulighed op, som chefgreenkeeper i Vejle Golf Club, som jeg ikke kan sige nej til. Det er den stilling, som jeg har drømt om, siden jeg startede som elev i Vejle Golf Club for ti år siden. Derfor har jeg taget denne beslutning.

Tak for tre gode år
Jeg ønsker Jelling Golfklub alt godt fremover.

De bedste hilsner
Kristoffer

Jeg vil på klubbens og bestyrelsens vegne sige Kristoffer tusind tak for de år, han har været i Jelling Golfklub, og hvad har gjort for klubben og banen, samt ønske ham al mulig held og lykke i sit nye job.
Jeg ved, I vil behandle Kristoffer godt i hans sidste tid i klubben. Det har han fortjent.

Information vil følge, når vi ved mere.

På bestyrelsens vegne

Formand
John Sahlertz