Undervisning

I Jelling Golfklub har vi en professionel træner ansat. Rasmus Baun Norup har været ansat i Jelling siden 2014. Før dette har Rasmus været ansat i Vejle Golf club i 6 år og Give Golfklub i 1 år. Rasmus har stor erfaring i undervisning af alle typer golfspiller, om de er juniorspiller på 3 år eller seniorspillere på 90 år. Rasmus’ mantra er at alle er forskellige og vi dermed også skal undervises på det niveau den enkelte spiller befinder sig på. Rasmus tilbyder flere forskellige undervisnings typer. 

 

Enkelt lektion

En enkelt lektion varer 25 minutter og kan være en enkeltstående træning, hvor du som elev ønsker et quick fix, eller det vil kunne være en træning som en del af et forløb. I begge tilfælde vil du sammen med Rasmus få lagt en træningsplan som passer dine behov og ønsker. Du kan altid skrive til Rasmus, for at få tilapasset et forløb.

 

Rustfjernerkurser

På dette kursus får du på 2½ time gennemgået Pitch, Chip, Bunker, Lange slag samt Putting. Der vil være masser af input fra Rasmus om de forskellige slag. Disse kurser er gode i starten af sæsonen til lige at få frisket alle spillets facetter op. Ønsker du mere dybdegående træning vil enkelt lektioner være et godt alternativ.

 

Bane lektioner

Oplever du specifikke udfordringer på vores bane kan du bestille en banelektion. Det tager ca. en time og du udvælger hvilke huller/situationer du ønsker at få undervisning i. Prisen er 600,- og I kan godt dele tiden 2-3 mand. Tiden skal bookes direkte gennem Rasmus på manager@jellinggk.dk og ikke i golfbox.

 

+37 Træninger

Disse træninger er for fuldtidsmedlemmer af Jelling Golfklub, med et hcp. på over 36. Hver uge vil der være et nyt fokus, som du vil kunne se i kursus oversigten.

 

Seniortræning

Seniortræning er 1 times fællestræning, hvor træningen er baseret på tip og tricks. Ændringer skulle gerne være simple og overkommelige, så en evt. ændring hurtig vil kunne tages i brug på banen, uden større tilvænning.