Nyt Medlem

Velkommen til Jelling Golfklubs begynderside. Jelling Golfklub er en golfklub med ca. 800 medlemmer, der i 2020 kunne fejre 30 års jubilæum. I Jelling Golfklub vægtes det sociale element højt, og det er en værdi for klubben at være rummelig, der skal være plads til alle der har lyst til at spille golf. Derfor er det også vigtigt for os at du som nyt medlem/prøvemedlem får en så god oplevelse som muligt når du starter med golf.

Nedenfor finder du alle oplysninger vedrørende begynderforløbet i Jelling Golfklub.

 

Vi tager godt imod dig

I Jelling Golfklub mener vi, at det skal være let at komme i gang med at spille golf. Derfor har vi designet vores prøvemedlemsskab så fleksibelt som muligt, med flere ugentlige holdtræninger, mulighed for lån og leje af udstyr, spil med vejledere og meget mere.

 

Træning

I Jelling Golfklub er der fast begyndertræning hver mandag fra 09-10, onsdag fra 1715-1800 og de fleste lørdage om formiddagen. Begyndertræningen gennemføres som holdtræning ved klubbens træner Rasmus Baun Norup og eventuelt hjælpere. Om onsdagen vil holdtræningen være efterfulgt af spil på klubbens korthulsbane sammen med andre begyndere, støttet af klubbens begyndervejledere og mentorer.

 

Beklædning og udstyr

Du behøver ikke have eget golfudstyr når du starter, det kan du låne af klubben. Du behøver heller ikke særligt golftøj eller sko. Noget tøj som du kan bevæge dig lidt i; en polo og et par jeans er fint, og et par sneakers/løbesko på fødderne.

 

Spil på stor bane

Efterhånden som du har fået styr på de mest basale regler og teknikker, vil du blive udfordret mere, med spil på den store bane, inden du bliver frigivet.

Et prøvemedlemsskab i Jelling Golfklub koster 500,- og varer 6 mdr. Dette giver dig rigeligt med tid til at lære golf i dit eget tempo. (Hvis du består storbaneprøven inden for de 6 måneder, overgår du til en anden medlemsform).

Vi glæder os til at se dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan kontakte klubben på tlf. 7587 2790, mail: Mail@jellinggk.dk
Se også Jelling Golfklubs begyndergruppe på Facebook

Sådan gør du

  • Tilmelding foregår online, hvor du udfylder en formular med din informationer. Det kan du gøre her
  • Kontakt Jelling Golfklub på mail@jellinggk.dk eller tlf. 75872790 inden du møder op første gang. Så ved vi du kommer, og har vi mulighed for evt. at have udstyr klar.
  • Fra gang til gang tilmelder man sig på Golfbox, som du modtager login til
  • Skal du låne udstyr, må du gerne anføre det på din tilmelding, samt være i klubhuset 10 min før din undervisning, så vi kan nå at finde det frem. Pga. Corona har vi kun begrænset mulighed for at låne udstyr ud, men du kan leje et komplet sæt i hele prøveperioden for kun 250,- kr.

 

Godkendelse til spil på stor bane

Inden man kan blive godkendt til på stor bane skal man:

  • Have tilkendegivet skriftligt, at man vil være fuldgyldigt medlem i Jelling Golfklub
  • Have bestået teoriprøven i golfregler og – etikette. Dette foregår online
  • Have grønt lys fra Trænerteamet, at man er klar

 

Onsdagsmatch stor bane

Når man har bestået storbaneprøven, kan man deltage i Onsdagsmatchen. Onsdagsmatchen spiller 9 huller, og skal ses som en overbygning på begynderforløbet. Du vil møde nogle af de samme vejledere som under begynderforløbet, og matchen har det sociale element i højsædet.

Tilmelding foregår via Golfbox og senest tirsdag kl. 18. Det koster 20 kr. at deltage.

Organisation
AnsvarligNIels Søby Løvendahl
Turneringsleder OnsdagsmatchTorben Kjær-Pedersen
Kirsten Friborg
Ivan Justesen
Leif Bo Geisler
MentorordningenRasmus Baun Norup